Atskleidė vieno iš L. Volkovo užpuolikų tapatybę: priklausė aršiausiems „Legia“ sirgaliams

Vienas populiariausių Lenkijos naujienų portalų „Gazeta Wyborcza“ atskleidė vieno iš įtariamų užpuolimo prieš Leonidą Volkovą Vilniuje dalyvių tapatybę.

 Lenkijos policija.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Lenkijos policija.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2024, 5:35 PM, atnaujinta Apr 24, 2024, 11:11 PM

Kaip rašo dienraštis, rusų opozicionierių užpuolė Lenkijos MMA kovotojas ir Varšuvos futbolo klubo „Legia“ sirgalius Maksimilianas K.

Lenkijos spauda taip pat nurodė, kad Maksimilianas vaidino lenkų repo dainininko Bonus RPK, anksčiau teisto už prekybą narkotikais, muzikiniame vaizdo klipe.

Užpuoliko „Instagram“ paskyroje nurodoma, kad jis yra atvirojo naujokų MMA turnyro čempionas, taip pat atstovauja „Legios“ aršiausių sirgalių kovos klubui.

Kaip teigia „Gazeta Wyborcza“ šaltiniai, lenkas taip pat susijęs su „Teddy Boys“ – chuliganų grupuote, kuri yra sudaryta iš Varšuvos futbolo klubo fanų.

Spaudoje taip pat pasirodė ir tikroji užpuoliko tapatybė – Maksimilianas Krolis. Būtent tokiu vardu 2022 m. vyras šiuo vardu iš tiesų užėmė pirmąją vietą Lenkijos MMA atviros taurės varžybose pradedantiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.